arrow
arrow

Begin uw reis naar
optimale gezondheid

Medische praktijk voor integrale geneeskunde, met speciale expertise in orthomoleculaire geneeskunde en homeopathie

Scroll
No items found.
thiadens health // den haag

Van quick fix naar lange termijn oplossingen: een nieuwe benadering van uw gezondheid.

Maaike Thiadens, arts

Ik ben een arts met 20 jaar werkervaring. Voor mij gaan het behandelen van symptomen en het bevorderen van de hele gezondheid hand in hand. Ik luister aandachtig naar uw hele verhaal, en bied u vervolgens natuurlijke oplossingen als aanvulling op uw reguliere behandeling.

heart icon

Hoe mijn aanpak anders is

Ik geloof in integrale geneeskunde. Ik houd rekening met de behandelingen die u van uw conventionele artsen krijgt, en zoek dan naar natuurlijke oplossingen in lijn met uw individuele behoeften en persoonlijke voorkeur.

Meer over mijn werkwijze
mortar icon

Waar ik u mee kan helpen

Zowel met uw huidige probleem als uw welzijn op lange termijn, door verschillende complementaire behandelingen te combineren. Ik ben gespecialiseerd in integrale vrouwengezondheid, homeopathie, nutritionele geneeskunde en PNI (psycho-neuro-immunologie).

zie alle behandelvormen
clipboard icon

Hoe werkt het?

Ik bied uitgebreide consulten met een persoonlijke benadering en veel ruimte voor het bespreken van uw gezondheidsproblemen. Samen stellen we een behandelplan op maat voor u op.

lees meer
expertisegebied

Ik ben begonnen met integrale consulten voor vrouwen op te zetten omdat patiënten vaak op zoek waren naar natuurlijke manieren om hun klachten te verhelpen, zonder hormonen of andere medicijnen, en om een gezonde leefstijl te behouden tijdens hun drukke bestaan van werken en een gezin grootbrengen.

lees meer
Integrale gezondheidszorg voor vrouwen
Expertisegebied

Ik zal u helpen de juiste stappen te nemen om uw lichaam te geven wat het nodig heeft om op een natuurlijke manier te herstellen. We zullen ons richten op voeding, supplementen, maar ook op stressfactoren en uw omgeving. Zelfs één kleine verandering kan al een positieve ontwikkeling in gang brengen.

lees meer
Orthomoleculaire geneeskunde
Expertisegebied

Een behandeling die gericht is op de hele persoon, d.w.z. op de combinatie van alle symptomen die zich voordoen. Tijdens het consult onderzoek ik zorgvuldig de symptomen van de patiënt, zowel fysiek als emotioneel, om het middel te vinden dat het beste past bij de huidige gezondheidstoestand.

lees meer
Homeopathie
Aan mijn collega artsen

Ik heb altijd nauw samengewerkt met andere zorgverleners om te zoeken naar de beste oplossing voor elke patiënt. Ik houd rekening met de Nederlandse huisartsenrichtlijnen en onderzoek waar natuurlijke middelen en veranderingen in leefstijl de bestaande behandeling kunnen ondersteunen.

lees meer
Voor de verwijzers
"A cheerful mind
Has always been a perfect guide
To a healthy body."
— Sri Chinmoy

Is Nederland niet uw thuisland? Geen zorgen.

Ik heb veel ervaring met het behandelen van expats. Ik ken de specifieke uitdagingen die hun situatie met zich meebrengt, en ik kan de behandeling daarop afstemmen.

global icon

Ik ben zelf als expat opgegroeid in Frankrijk en heb op verschillende internationale scholen gezeten. Ik weet goed hoe dat voelt. Ook heb ik zelf ervaren dat het leven in een onbekende omgeving nog meer zorg vraagt voor je hele welzijn.

language icon

Ik spreek Nederlands, Engels en Frans, en versta Spaans.

heart icon

Voor de afspraken kunt u kiezen uit twee goed bereikbare locaties dicht bij het centrum van Den Haag.

heart icon

Afhankelijk van uw verzekeringsplan, kunnen mijn diensten gedeeltelijk of volledig worden vergoed door uw Nederlandse of internationale verzekering (zoals Cigna of MSH).

arrow in circle
From my experience…

A few tips for your healthier life

Every now and then, I write down tips and experiences from my practice that may help you feel better — and enjoy your life more. Here are a few of them…

Vivian Ward
Instructor
Health
How to Relieve “Endo Belly”

One of the most frustrating challenges that our clients with endometriosis face is how to relieve the chronic bloating known as “Endo Belly.”

Read More
Anna Scott
Instructor
Life Style
Meditation, an integral component of holistic health!

Meditation is the habitual process of training your mind to focus and redirect your thoughts.

Read More